På hemsidan använder vi cookies för att den ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.
Fotoinspiration

Fotoinspiration

Vår förhoppning med den här hemsidan är att inspirera dig som besökare att utveckla ditt fotointresse. Vi har kallat sidan Fotoinspiration. Hemsidan är också ett sätt för oss själva att dokumentera kunskaper och tankar, och därmed en hjälp även för oss att utveckla vårt fotointresse.

Vi delar med oss av en gratis fotokurs som i 24 avsnitt går igenom grundläggande aspekter av fotografering med digital systemkamera.

Teman

För att utveckla sitt fotointresse behöver man vara flitig med att använda sin kamera och experimentera med olika kamerainställningar och bildkompositioner. Det är också utvecklande att titta på andras bilder. Vi presenterar därför olika teman där vi vill uppmuntra till att ta fram kameran och fotografera samt gärna även skicka in de bästa bilderna till oss. På så sätt kan vi inspirera varandra.

Om oss

Vi som gör den här hemsidan tycker att fotografering är en rolig och fascinerande hobby. Vi har också gått många olika kurser i digital fotografering, grafisk kommunikation och bildbehandling.

Du når oss på adressen info@fotoinspiration.se