På hemsidan använder vi cookies för att den ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.
Fotoinspiration

Teman

Vissa perioder är vi mer flitiga med vår kamera och andra mindre. Så måste det få vara. Men ibland är det bra att få en liten "knuff" i ryggen som får oss att ta fram kameran och sätta igång att fotografera.

Våra foto-teman är tänkta att ge denna "knuff".

För att utveckla sitt fotointresse är det viktigt att fotografera mycket, testa och experimentera med olika inställningar och olika teman. Det är också mycket givande att titta på andras fotografier.

Så välkommen att ta del av våra teman. Till varje tema finns länkar till lämpliga avsnitt i vår kostnadsfria fotokurs. Vi delar också med oss av egna foton på det aktuella temat.

Dessutom erbjuder vi våra besökare att mejla sina bästa bilder inom temat till oss, så kanske de blir publicerade. Välkommen att mejla oss på adressen info@fotoinspiration.se. Skriv alltid ditt namn i mejlet. Berätta lite kort om när och hur du tog fotot (det ska helst vara nytaget) samt vilket namn eller vilken signatur du vill ska synas tillsammans med bilden. Om du vill får du också gärna tala om vilka inställningar för bländare, slutartid etcetera som du använt på kameran. Du är välkommen att skicka upp till 3 foton inom varje tema och fotografierna får vara max 500 px på bredden respektive höjden. Vi publicerar inte foton på identifierbara personer.

Vi planerar en funktion med inloggning där hobbyfotografer smidigt kan dela med sig av och kommunicera kring bilder. Dela med dig av dina önskemål och tips kring detta till info@fotoinspiration.se.

Till vårt första tema: Kort skärpedjup.