På hemsidan använder vi cookies för att den ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.
Fotoinspiration

Fotoinspiration - utveckla ditt fotointresse

Fotoinspiration.se är mötesplatsen för oss som tycker om att fotografera och vill utveckla vårt fotointresse. Förhoppningen är att du här ska få inspiration att gå vidare i ditt fotograferande.

fotoinspiration-collage-120811.jpg

Kunskap

På Fotoinspiration.se får du kunskap om olika aspekter av fotografering med digital systemkamera. Välkommen att ta del av vår fotokurs i 24 avsnitt. Den är helt gratis.

Träning

Fotografera och fotografera igen! Det är till syvende och sist så du lär dig. De bilder du är mest nöjd med kan du, om du vill, dela med dig av här på Fotoinspiration.se.

Inspiration

Ett bra sätt att utveckla ditt fotograferande är att titta på andras bilder. På så sätt tränar du upp ditt öga och får samtidigt nya idéer och ny inspiration. Välkommen att besöka vår fotoutställning. Här finns fotografier av Karin Olsson-Bendix, Hasse Lager, Rolf Andersson, Marianne Brattberg, Annely Silfwerax och många fler.

Logga in Hemsida från Lawebb Logga in